Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Het gebeurt ook bij IT-bedrijven: de websites down! Natuurlijk extra schrik en paniek, maar de sites waren afgelopen weekend down. Zowel 'mijn eigen' site (CalvinConsultancy.nl) als die van mijn partner/C.E.O (CalvinLegal.Nl). Uiteraard onze welgemeende excuses aan de mensen die dit weekend de site(s) wilden bezoeken. En natuurlijk aan Mevrouw Heijna van wie ik ook persoonlijk een uitbrander heb gehad.

 

ContractIk had dit natuurlijk moeten voorkomen, maar dat is het risico van een IT-bedrijf. Voor klanten hanteer je andere normen dan voor jezelf. We kennen zelf de verhalen van de loodgieter met de lekkende kraan. Maar zoals Mevrouw Heijna terecht opmerkte is ZIJ ook een klant en is Zij de opdrachtgever (en baas!). Dus ondanks dat dit voor mij intern was, heb ik toch een behoorlijke uitbrander gekregen en moet ik Mevrouw Heijna de komende week als Mevrouw aanspreken om me er aan te herinneren dat het niet langer mijn bedrijf is. En natuurlijk had ze dat contract ook bij de hand.