Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Het is een album van de groep Nightwish, maar ook een algemene Engelse uitdrukking die het einde van een periode aangeeft. 

Voor mij komt er een einde aan veel activiteiten binnen Calvin Consultancy. Daarom zijn de artikelen over videobewaking en routerbeheer van deze website verwijderd. Door mijn MS ga ik geen langlopende verplichtingen meer aan en moet ik ook kijken naar de overall werkdruk. Ook wordt foutloos tikken moeilijker. Dus ook mijn ERP werk (altijd de hoofdmoot van mijn activiteiten) moet ik afbouwen.

HomeyNatuurlijk is dit een behoorlijke stap. Vandaar dat ik de website ook nog 'in de lucht' laat, met name om mijn ervaringen met Domotica te delen. Dat is iets waar ik nog wel mee bezig ben en waar ik eventueel kleinere projecten in kan doen.

Maar ik wil liever niet achter de geraniums gaan zitten. Dus andere, kleine, niet tijdkritische projecten zal ik wel overwegen. Al is het maar als dienstmeid. Want dat is de enige functie die ik nog durf aan te nemen (en die ik nu ook nog actief vervul voor mijn partner).

Knielen gaat nog, en een dienstblad vasthouden ook als het niet te lang hoeft. Alleen mijn benen zijn wat dikker dan die op de foto. Maar als iemand me lang genoeg wil inhuren om de investering in een uniform terug te verdienen, is dit beter dan niks doen. Wellicht niet wat ik gewend was of wat ik verwacht had. Maar wie denkt nu aan MS. Dan maar doen wat je nog wel kunt! En ik leer weer iets nieuws.

En zoals mijn partner zei 'put your money where your mouth is' oftewel 'voeg de daad maar bij je woord' na alle grapjes op je site. Maar vooralsnog lach ik om haar. Al zegt ze wel 'als je dat uniform toch hebt, wil ik ook dat je het meer draagt'. 

Overigens kunnen ex-klanten altijd nog bellen met vragen. Ik wil niet dat anderen problemen krijgen door mijn MS!