Zoals we in het artikel ACTI video al stelden, is opslag van videobeelden op de eigen locatie niet altijd handig. Eventuele inbrekers kunnen dan ook de gemaakte opnames meenemen. Dus nog meer schade, maar belangrijker: ook geen bewijs meer. Daarom biedt Calvin Consultancy 'video-opslag' als een extra dienst aan.

Na het installeren van de camera's (wij adviseren u daarbij graag) regelen we de camera in voor optimaal gebruik over een netwerkverbinding., We verbinden uw beheerde router via een beveiligde VPN-verbinding met ons eigen netwerk. Daar worden de beelden 30 dagen opgeslagen. Na het verstrijken van die periode worden de beelden weer verwijderd tenzij u aangeeft dat bepaalde beelden bewaard moeten blijven.

Deze dienst kan alleen worden aangeboden n combinatie met een beheerd router/modem (Het beheerde modem) omdat de router, de internet verbinding en de VPN essentiele onderdelen van deze dienst zijn.

De prijs bedraagt slecht € 75,- per jaar (ex. BTW) per camera voor de opslag van de beelden en de controle van de camera.