User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Nederland loopt vaak voorop als het gaat om technologie, maar dat geldt niet voor het gebied van Domotica: daar lopen we nog achter. De nuchtere Hollander vindt gewoon een schakelaar wel mooi genoeg. Maar Calvin Consultancy zou Calvin Consultancy niet zijn als we dat niet als een uitdaging zagen. Er is immers zo veel te doen met Domotica!

We hebben twee verschillende systemen gekozen waarvan we inmiddels de nodige kennis hebben opgebouwd. Enerzijds de Nederlandse Homey en anderzijds het Amerikaanse HomeSeer. Een groter verschil is haast niet denkbaar: Homey is net op de markt en heeft als speerwaarden 'gebruikersgemak' en een 'zo breed mogelijke integratie'; HomeSeer bestond al voor het millennium en is vooral softwarebouwer. Het systeem is niet eenvoudig, maar wel krachtig en zit vol met utilities.

Uiteraard zie je ook een verschil in de benodigde investering.

Calvin Consultancy kan op basis van uw situatie aangeven welke richting u het beste op kunt gaan,, kan indien gewenst ook helpen bij het inrichten van uw controller en zelfs bij de fysieke installatie!