Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Een persoonlijk verhaal van een gebruiker 'tegen wil en dank':

Ik zag het helemaal niet zitten: domotica. We zijn nog jong, zo groot is het pand nu ook weer niet, ik ben nog goed ter been: het licht kan ik toch zeker zelf wel aan en uit doen en ik kan toch zeker zelf wel de verwarming in de bibliotheek aandoen als ik een zakenrelatie ontvang? Waarom moet dat allemaal automatisch gaan, dat is toch helemaal niet handig?

Want natuurlijk gaat het licht dan net niet aan op het moment dat ik dat wil omdat ik het te donker vind (wat vooral in de herfst en winter het geval is) of het tegenover gestelde is het geval: ik wil het licht juist uit hebben omdat de zon volop schijnt. En natuurlijk wil ik dat dan meteen…..

Ja, ongetwijfeld kent een domotica-systeem vele instellingen, maar kan het wel wat ik wil en wanneer ik dat wil?

Het antwoord is: ja.

Want Homeseer, het product dat we zelf gebruiken, biedt vele mogelijkheden en instellingen. En zo ongeveer alles wat ik wil, kan worden ingesteld. Dat gaat zelfs zover dat kan worden ingesteld dat het licht en de verwarming in de bibliotheek aangaan op basis van mijn agenda!

Hoewel we nog druk bezig zijn om te bekijken welke mogelijkheden we al dan niet willen gebruiken en nog (lang) niet klaar zijn met de implementatie van het systeem, ben ik nu al razend enthousiast!

Want: waarom moeilijk doen als het makkelijk kan…..!

Dit zijn de verhalen die je werk bijzonder maken!