Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Kees heeft zijn HIO-opleiding in Eindhoven gevolgd (HIO staat voor Hogere Informatica Opleiding). Al tijdens die studie had hij veel interesse in de 'ondernemer achter de computer'. Zijn eerste project was de automatisering van tandartsenpraktijken en zelfs toen hij al lang met andere dingen bezig was, werd hij nog door gebruikers benaderd voor hulp en vaak voorgesteld als 'collega zonder de handvaardigheid'.

Zijn volgende project was 'DataFlex Object Georienteerd'. Wat begon als het schrijven van cursussen groeide uit tot het ontwikkelen van een klassenbibliotheek (Classify) en case-tool (Classify WorkBench),  die over de hele wereld werden verkocht. Hij heeft dan ook cursussen gegeven op vele continenten (onder andere Afrika en Noord- en Zuid-Amerika) en zag op een gegeven moment Miami als tweede thuis.

Maar toen die markt te weinig toekomstperspectieven bood richtte hij zijn pijlen op Navision, dat later is opgekocht door Microsoft en nu in de markt bekend staat als Microsoft Dynamics NAV.

Maar de kern is altijd geweest: het vinden van de beste oplossing voor de klant. Het gebruikte gereedschap was daar een afgeleide van. En dat kan een programmeertaal zijn maar ook gewoon hardware: zo heeft hij projecten gerealiseerd in C# maar ook WiFi netwerken aangelegd.

Oplossingsgericht en vindingrijk: een kernachtige omschrijving van Kees!